Verwen & Geniet Beurs

Enovo was aanwezig op de Verwen & Geniet beurs in Affligem op 7 februari met een greep uit het assortiment. Ongeveer 150 bezoekers konden proeven van échte HiFi, en we kunnen gerust zeggen dat we erin geslaagd zijn onze bezoekers te verbazen met wat er allemaal mogelijk is!

 

DSC_3176

U ziet in deze foto de prachtige Q Acoustics Concept 40s tegen de muur. Naast deze speakers demonstreerden we ook een paar Monitor Audio Bronze 5s in combinatie met de Peachtree Nova 125SE en een Bluesound Vault. Zelfs in deze moeilijke ruimte was het resultaat gerust verbluffend te noemen.

 

DSC_3189

Er stond een ruime selectie van Bluesound apparatuur, gekoppeld aan verschillende systemen. Onder andere de Dali Menuet werd gebruikt in combinatie met de Bluesound Powernode, wat resulteerde in een prachtig klinkend compact systeem met uitstraling.

 

DSC_3183

We hadden eveneens een Audeze LCD-2 hoofdtelefoon meegebracht. Deze blies keer op keer de mensen omver van verbazing: het is werkelijk een ervaring die iedereen eens zou moeten meemaken.

 

Dit weekend, op zondag 28 februari, staan we opnieuw op de feestbeurs in De Kalvaar in Ninove. U komt toch ook?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *