Wij verdelen nu ook Chord!

Op vraag van onze klanten, verdelen wij nu ook de prachtige Chord Hugo en Mojo. De Hugo heeft ondertussen al talrijke awards gewonnen van vooraanstaande magazines en kan gebruikt worden zowel als mobiele DAC en hoofdtelefoon versterker, als dedicated DAC in een stereo luidspreker systeem.

chord_hugo_awards_sml

De Mojo is vrij recent uitgekomen als het kleine broertje van de Hugo, dat voor een aanzienlijk lagere prijs de bekende prestaties neerzet van het high-end merk Chord. Het nadeel van de Mojo is dat hij niet is gemaakt om gebruikt te worden in een vast stereo luidspreker systeem. Ondertussen wint ook de Mojo de ene test na de andere, wat deze 2 producten dus onmisbaar maakten in ons gamma!

Chord mojo_inHand1n

Beide producten zijn binnenkort uit te proberen bij ons, in combinatie met diverse hoofdtelefoons en stereo sets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *